18 Mayıs 2015 Pazartesi

Link Kısaltarak Para Kazanma Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Link Kısaltarak Para Kazanma Hakkında Bilinmesi Gerekenler

      Öncelikle Link kısaltma Servislerinin Nasıl Para kazandığını bilmekte fayda var. Bc.vc, Ad.fly, LinkCash gibi link kısaltmanıza olanak vere siteler, sizin kısaltığınız her linke bir reklam yerleştirler.bu kısaltmış olduğunuz link tıklatığıldığında ortalma 5sn bu reklam görülür ve sonra reklamı geç yada "skipp add" gibi link belirir yada aktif olur.

bu link tıklatıldığında kısaltmış olduğunuz link hangisi ise o sayfa görüntülenir.reklam alan ad.fly, bc.vc firmaları 5sn boyunca kimin reklamını göstermişşe o reklam sahibinden para alırlar.tabi büyük büyük alır küçük küçük öderler.sistem bu şekilde işliyor.
    Şimdi burda önemli olan kısma gelelim, biz reklam verenlere karışmıyoruz link kısaltıp para kazanmak isteyenler bir kaç hususu hatırlatmak istiyoruz.
    Link kısaltarak para kazanmayı düşünüyorsanız insanların ilgisini çeken linkleri kısaltmalısınız. bunun için öncelikle bir blog sayfası veya web siteniz olmasını tavsiye ediyorum.Futbol, magazin ve para kazanma vb içerikli blog veya site yaparak insanlar da mreak uyandıran yayınlar yaparak ve bu site içeresinde video yada programların indirme linki koyup kısaltara para kazanmayı sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medayayı Etkin Kullanma

        İnsanların kısaltmış olduğunuz linkleri tıklaması için sosyal medyayı etkin kullanmanız lazım.burda dikkat etmeniz gerekan şey, kısaltmış olduğunuz linki direk  twiter, yotube, facebook'ta paylaşamıyorsunuz.direk kısaltmış olduğunuz linki (Ör:http://bc.vc/wX8ghe) spam olarak algılıyor bu yüzden linki göndremiyorsunuz yada gönderseniz bile daha sonra spamlanıyor.yapmamız gerek şu daha önce blog yada bir web siteni oluşturmanızı tavsiye etmiştim. işte bu site isimlerini sosyal platformlarda  paylaşmalıyız.böylelikle insanlara güven vermiş olursunuz.insanların site üzeründen ilgisini çeken şeyleri okumalarını sağlayarak linke yönlendirmelisiniz.hep siteninize hit artışı sağlmış olursunuz hemde para kazanmış olursunuz.

Link Kısaltmaya Başlayanların En Büyük Hatası "Hile&Hack"

        Herkes link kısaltma işini cazip, hızlı ve kolay bulduğu için başlıyor. ben sürekli kendi  linkime tıklarım böylece para kazanırım diye düşünüyor. sonra görüyor ki sadece ilk tıklama para getiriyor sonra ip gizleme programlarına yöneliyor bakıyorki oda işe yaramıyor sonra vpn programları yada ip değişirme programları modem resetleme vs uğraşıp duyor, belki bu saydıklarımı yapmak için belki de bir ayını harcıyor.(nerden mi biliyorum? -çünkü zamanında bende uğraştım!)
        sonuç;görüyoruzki evet bazen işe yarsada uzun soluklu olmuyor.yada banlanma yani hesabınızın iptaledilmesi söz konusu. hile yapılamaz demiyorum çünkü hala kullandığım hile yöntemi var ilerde o yöntemide sitemde açıklmayı düşünüyorum.
       Hile yaparken şunu unutmatın ip adresi, hangi siteden tıklandığı hangi tarayıcı dan girildiği, proxy kulanıp kulanmadığı vb bir sürü bilgilerinizi alıyor sonuçta link kısaltma sağlayıcısı ne kadar güvenilir ise o kadar reklam alır. türkçesi sistemi kandırmanız zorlaştıkça siteye reklam verenler o kadar fazla olur. dolayısı sistemi kandırmak kolay değil.
-İmkansız mı?
-Hayır.

İşe Yarayan Hileler

     Şimdi Bu Kısım Önemli link kısaltma servislerinden para kazanmak kolay olmadığını yukarıda bahsettim.
      Hesabınızı Kapanmasını Gerektirecekler Sebepler.
         1-Adult Link Kısaltma
         2-Hile yapmanız
Önemli;Yukarda zikredilenleri yaptığınız fark edilirse hesabınızız kapatılır, kazandığınız para ödenmez, ve geri dönüşü yok. Bunun anlamı harcadığınız bütün emek boşa gider uğraştığınız web sitesine yerleştiğiniz linkler artık ölü linkolarak kalır para kazanadırmaz.(Başıma geldiği için biliyorum,çok kötü bir durum)dolayısı hesabınızdaki anormal değişikler ve hile her zaman hesabınızın kapanmasına sebebiyet verir.bundan ötürü yapacaklarınızın sorumlulluğunu almadığımı belirtmek isterim
        Gelelim Para Kazanmaya
     1-jingling botu kullanımı: uzakdoğu tabanlı ve doğal hit getirdiği idaa eden bir program. nasıl kullanılcağınız ve program için tıklayın
     2-Hit kasan Siteler ve programlar ; Bunlar çok çeşitli olup genelde google hit kazandırma yazdığınızda cıkan belli başlı(hitleap,hitcanavarı vb.) sitelerdir. bu siteler hakkında bilgi almak için başka bir arkadaşın çalışmasına burdan göz atabilirsiniz.
Hit kasan programlarda mevcut, bunlar genelde hacker'lar yada programcılıla uğraşan insanlar tarfından bilgisayar diliyle yazılan programlardır. (Örn bir Program) program nasıl kullanılır öğrenmekiçin buraya tıklayın
     3-Tekil link tıklma : bu yöntem tamami ile bana ait benim keşfettiğimi düşündüğüm bir yöntemdir ve yanlızca bc.vc link kısaltma sisteminde denendiğini ve işe yaradığını söylemek isterim.

     yukarıda bahsettiğimiz ilk iki yöntem google arama motoruna veya youtube'a "bc.vc hack" yada "bc.vc para kazanma" yazdığınızda bulabileceğiniz yöntemlerdir. bulabileceğiniz ve  karşılacağınız çok çeşitli şekilde anlatımları bulabilirsiniz. fakat özetle yukarıda anlatılanlar dışında bir şey bulamassınız.(Tecrübeyle Sabit) inanmıyorsanız yukarıda  google ve youtube yazısına tıklayın ve sonuçları izleyin.
    birinci yöntem jingling botu kullanımı hit kazandırdığı kesin ve bazen para kazndırdığı doğru. yanlız bc.vc 'de 1000 tık normalde 3$ (Link kısaltma servislerinde bu orana "Ort. CPM" diyiliyor.) kazandırması gerekirken bu program Ort. CPM: $0.13 gibi komik bir kazanç elde ediyor.muhtemel sebebi dünyada çok kullanıcı olduğu için kaliteli İP adresi sağlayamıyor. ve ip kalitesine göre verdiği
Ort. CPM değeride o ölçüde düşüyor. bu işlemi yaparken program açıkken hatırı sayılır ölçüde bilgisayarı kastığını unutmayalım.Kısaca işe yarıyor ama yeterli değil.

     İkinci yöntem Hit kasan Siteler ve programlar ise hit kastığı ve sitenin arama motorlarında üst sıralarda gösterediği doğru fakat ben henüz link kısaltma sitelerinde işe yaradığını görmedim. belki bu katagöride zikedebileceğimiz iphider pro, ip change  hotpoint şhild gibi ip değiştime programlarının işe yaradığını soyleyebiliriz. fakat bu progrmlarda farklı 15-20 ip üzerinde çalıştığı için 20 tık dan fazlasını kazandırmıyor.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder