15 Mayıs 2015 Cuma

bc.vc ve ad.fly farkı

http://bc.vc
Daha önceki yazımda da belirttiğim gibi bu tür siteler 1000 tıklamaya belirli bir ücret öderler. Adf.ly sitesinde bu ücret son derece aşağılara çekilmişken Bc.Vc sitesinde 1000 tıklamaya 3 $ (dolar)  ₺7.8 para verilmesi, bir link kısaltma servisi için son derece iyi bir orandır. Adf.ly’a göre en büyük artılarından bir tanesi de haftalık olarak ödemelerin yapılmasıdır!
Nasıl Üye Olacağım?
Siteye girdikten sonraŞimdi Katıl butonuna tıklayarak üyelik formunu açabilirsiniz.(Resimli Alatım  İçin Tıklayın) Karşınıza gelecek formu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurduğunuz takdirde siteye rahatlıkla üye olabilirsiniz. Formun alt kısmındaki “Hesap Türü” yazan kısımda “Link Kısalt” seçeneği seçili olacak. Site onu otomatik olarak şekilde seçmiş zaten ama siz yinede dikkat edin. Site Türkçe olduğu için üyelik konusu ile ilgili pek de bir açıklama yapmaya gerek yok.
Nasıl Link Kısaltabilirim ve Para Kazanmaya Başlayabilirim?
Siteye üye olup üye girişi yaptıktan sonra, kısaltmak istediğiniz linki anasayfada bulunan kutucuğun içine yapıştırıp “Kısalt” butonuna tıklıyorsunuz ve saliseler içinde size kısaltılmış link verilmekte.
Örnek Link : http://bc.vc/edHgWb (Google linki)
Bc.Vc Sitesinin Çalışma Mantığı Nedir?
Diğer para kazandıran link kısaltma servislerinde de olduğu gibi Bc.Vc sitesinde de kısaltımış linke tıklandıktan sonra 5 saniyelik geri sayım gelir. Bu geri sayım bittikten sonra “ Geç”   butonuna tıklandığı takdirde kısaltılmış olan link, sizin istediğiniz adrese yönlenecektir.
(Üstteki örnek linkte görüldüğü gibi)
Bc.Vc sitesi için şuanda, her 1000 kişi için kazanacağınız ücret şuanda 2,5 dolar olarak belirlenmiştir.  Bu “Ort. CPM” yazılı kısma bakabilirsiniz.
ücret zamanla değişebilir. Ortalama olarak 1000 tıka ne kadar kazandığınızı görebilmek için anasayfada bulunan
Ödemeler Nasıl Yapılıyor?
Ödemeler ister PayPal hesabınıza, isterseniz de banka hesabınıza yapılmaktadır. Sitedeki “Ödemeler –> Hesap Detayları” kısmından, en alt taraftan ister PayPal hesabınızı isterseniz de banka hesabınızın IBAN numarasını yazarak ödemenizi her cuma günü sorunsuz ve otomatik olarak alabilirsiniz. Her cuma ödemenizi sorunsuz bir şekilde alabilmek için ödeme bilgilerinizi kesinlikle doldurunuz.
Alt Ödeme Limiti Nedir ve Ödemeler Ne Zaman Yapılıyor?
Alt ödeme limiti 10 dolardır. Ödemeler her hafta cuma günü yapılmaktadır. Ödeme alma konusunda sıkıntınız olmasın. Ödeme yapan bir web sitesidir. Şahsen denedim. Ödemelerde kesinti yapılmamaktadır. Kazançlar olduğu gibi hesaplarınıza yatırılmaktadır.
Bc.Vc Mi Adf.ly Mı?

Benim size önerim Bc.Vc kullanmanızdır. Şimdi size Bc.Vc’nin neden Adf.ly’dan daha iyi olduğu ile ilgili bir kaç özellik sıralayacağım.
  1. Bc.vc sitesi tamamen Türkçe’dir.
  2. Haftalık ödeme sistemleri ile her cuma ödemeleriniz otomatik olarak ödenmektedir.
  3. PayPal’ı olmayanlar için IBAN ile banka hesaplarına da ödeme yapmaktadırlar.
Benim anlatacaklarım bu kadar.Konu ile ilgili soru veya görüşlerinizi aşağı kısma yorum olarak belirtebilirsiniz.Jinglin bot programı ile hızlı Kazanma Hakkında Bilgi Almak için Tıklayın. Hepinize bol kazançlar dilerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder