8 Şubat 2015 Pazar

Selam - Bahara Yolculuk

Sana Yolu Sormuyorum, Ben Arkadaş Arıyorum
                                                          Selam Film Resmi Facebook Sayfası
Aslıhan Güner'den Hamdi Alkan'a övgü

Baş Rol Oyuncusu As­lı­han Gü­ner


2013 yı­lın­da iz­le­yi­ciy­le bu­lu­şan ve 2 bu­çuk mil­yon ki­şi ta­ra­fın­dan iz­le­ne­rek bü­yük ses ge­ti­ren Se­lam fil­mi­nin de­va­mı ola­rak çe­ki­len Se­lam Ba­ha­ra Yol­cu­luk, 13 Mar­t’­ta iz­le­yi­ci­siy­le bu­lu­şu­yor. Se­nar­yo­su ya­şan­mış ger­çek bir hi­ka­ye­den yo­la çı­kı­la­rak ya­zı­lan Se­lam Ba­ha­ra Yol­cu­luk, ha­ri­ta­da ye­ri­ni da­hi bil­me­dik­le­ri bir ül­ke­ye hic­ret eden gö­nül kah­ra­man­la­rı­nın hi­ka­ye­si­ni ko­nu alı­yor.
 "Bakmadan kabul ettim"
        Fil­min baş­rol oyun­cu­la­rın­dan As­lı­han Gü­ner fil­mi ve oy­na­dı­ğı ka­rak­te­ri şöy­le an­la­tı­yor: “Yö­net­me­ni­miz Ham­di Al­kan, ‘Kır­gı­zis­ta­n’­da bir iş ya­pa­ca­ğız, oy­nar mı­sı­n’ de­yin­ce, se­nar­yo­ya bi­le bak­ma­dan ka­bul et­tim. O sı­ra­da bir­çok film­den tek­lif al­mış­tım an­cak en içi­me si­ne­ni bu ol­du.”
İki ev­la­dı olan bir an­ne ve eşi­ne sor­gu­suz su­al­siz bağ­lı bir eş. Öy­le ki film­de da­ha son­ra has­ta­lı­ğı­nın ol­du­ğu­nu öğ­ren­di­ğin­de da­hi bir­çok şe­yi gö­ze alıp giz­li­yor du­ru­mu­nu. Her şe­ye gö­ğüs ge­re­bi­le­cek ka­dar güç­lü bir ka­dın. Sev­gi, be­nim için fark­lı bir ka­rak­ter­di­”                                                 "Sevgiyi dik oynayamadım"                                                                                                  Film­de Sev­gi isim­li fe­da­kâr bir an­ne­yi oy­na­yan Gü­ner, “Oy­na­ya­ca­ğım ka­rak­te­re bü­rün­mek be­nim için çok önem­li. Sev­gi, fe­da­kâr bir an­ne, zor­luk­lar ya­şa­mış. Ben Sev­gi­’yi hiç­bir za­man dik oy­na­ya­ma­dım. Omuz­la­rı­ma o yü­kü ver­di. 
Martta bir kez daha ‘Selam’ verecekler
Martta bir kez daha ‘Selam’ verecekler
SELAM - BAHARA YOLCULUK
  • Selam: Bahara Yolculuk, sinemaseverler ile buluşmak için gün sayıyor. İki yıl önce gösterime giren ve 2 milyonu aşkın seyirciye ulaşan Selam filminin ikincisi mart ayında gösterime girecek.

    Şair Osman Sarı’nın ifadesiyle ‘Önden Giden Atlılar’ olan yurtdışındaki Türk okullarının fedakâr öğretmenlerinin öyküsünü anlatan Selam: Bahara Yolculuk, 13 Mart’ta seyirciye bir kez daha ‘selam’ verecek. Senaryosu yaşanmış gerçek bir hikâyeden yola çıkılarak yazılan film, haritada yerini dahi bilmedikleri bir ülkeye eğitim için giden öğretmenleri konu ediniyor. Çekimleri Kırgızistan, Kazakistan ve Türkiye’de yapılan filmin yönetmen koltuğunda Hamdi Alkan var. Filmin yapımcılığını ise Selam’ın da yapımcısı olan Haluk Örgün üstleniyor.
    Selam: Bahara Yolculuk’ta, Türki-ye’den Kırgızistan’a gidip yepyeni, umut dolu bir gelecek için çalışan İsmail öğretmenin yaşadığı zorluklar ve bu süreçte iç içe geçen hayatlar anlatılıyor. Fedakârlık hamuru ile yoğrulmuş idealist bir öğretmenin Tanrı Dağları’nın eteklerinde verdiği mücadele, duygu dolu sahneler eşliğinde gözler önüne seriliyor. Aslıhan Güner, Mert Yavuzcan, Merve Sevi ve Gürol Güngör’ün yer aldığı oyuncu kadrosunda Türk oyuncuların yanı sıra Kırgızistanlı oyuncular da yer alıyor.

    Selam Bahara Yolculuk Film  Kamera Arkası

     Selam Film Müzüği - Belki 

     SELAM-HABERİN VARMI 2013

    Fragmanı ve filmi  izlemek için; Açılan pencerenin Üstündeki Lütfen bekleyiniz... 0 (sıfır) landıktan sonra Reklamı geç deyip izleyebilirsiniz.
                        " Selam  1 izlemek ve indirmek için "

    Online İzlemek İçin
    İndirip İzlemek İçin Tıklayın


    2 yorum: